Lamborghini 88 Tauri: luksuzni telefon vrhunskih specifikacija

Lamborghini 88 Tauri: luksuzni telefon vrhunskih specifikacija

Mnogi brendovi su pokušali da kreiraju smartphone-e visoke klase, ali su zaboravili da vrhunske materijale prate i vrhunske specifikacije. Svaki put kada vidimo da proizvođač automobila napravi smartphone, ili čak luksuzna kompanija kao što je Vertu, zamislimo kako bi bilo da smo bogati pa da možemo priuštiti budžetski telefon maskiran u zlato i dijamante.

Naime, izgleda da je i Lamborghini odlučio da probije led sa 88 Tauri smartphone-om, koji zapravo ima prilično dobre specifikacije. Uređaj pakuje 5-inčni 1080p ekran, 4-jezgarni Snapdragon 801 procesor, 3GB RAM memorije, pozamašnih 64GB ugrađene skladišne memorije, zadnju kameru od 20MP, prednju kameru od 8MP, i bateriju kapaciteta 3400mAh.

Uređaj je napravljen od čelika i kože. Čelik dolazi u crnoj, zlatnoj, i srebrnoj, dok koža može biti crna, plava, crvena, narandžasta, i braon. Samo 1947 uređaja će biti napravljeno, u znak sjećanja na godinu rođenja osnivača kompanije, Tonino Lamborghini-a. Bit će objavljen krajem decembra po cijeni od 6000 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>