Marketing

Ukoliko želite da se za Vaš brend pročuje, da ga istaknete ili reklamirate, na pravom ste mestu. Naši kadrovi su profesionalni novinari, foto-reporteri i ljudi sa iskustvom.

Dogovor možemo postići na tri načina:

Partnerska saradnja – Ukoliko želite partnersku saradnju, kontaktirajte nas putem kontakt forme. Partnerska saradnja može da obuhvata:

1.Uzajamnu promociju i reklamu putem sajta i društvenih mreža

2.Povoljnije cene i uslove za Vaše partnere, klijente ili preporuke

3.Saradnja i na drugim poljima u domenu Imperialisa ili Vaše oblasti delovanja pored časopisa

4.U zavisnosti od dogovora može da obuhvata i reklamni prostor

*Ukoliko uzmete jedan, bilo koji od promotivnih paketa, automatski stičete pravo na status partnera i jedan mesec besplatnog reklamnog prostora ukoliko je slobodan kad želite i gde želite u periodu trajanja paketa. Ukoliko su svi reklamni prostori zauzeti u toku trajanja Vašeg promotivnog paketa, možete rezervisati bilo koji naredni slobodni mesec.

Izveštavanje i reportaže – Ukoliko želite da izveštavamo o Vašim događajima ili objavljujemo reportaže, obavestite nas barem dva dana ranije kako ne bi došlo do nepravovremene najave i promocije događaja ili brenda. Takođe u okviru Imperialis Life časopisa imamo i prvoklasne foto-reportere sa kvalitetnom opremom koje možemo da angažujemo po dogovoru. Ako želite da samo za Vas fotografišemo i pišemo (Vaš sajt, fb stranica, časopis…), postoje dve vrste paketa.

1.Na period od šest meseci (jedna foto-reportaža mesečno) po ceni od 10.000 rsd

2.Na period od dvanaest meseci (jedna foto-reportaža mesečno) po ceni od 18.000 rsd

Cena foto-reportera po pozivu je 2.000 rsd

Postoji i opcija da nam pošaljete već gotove fotografije i tekstove koje ćemo rado objaviti, dok ukoliko želite redovno da sarađujete sa nama i šaljete tekstove bilo zbog prakse ili CV-a za koji možemo da Vam obezbedimo sertifikat i potvrdu, ili zbog saradnje, pošaljite nam mail.

Zakup reklamnog prostora – Postoje tri tipa reklamnog prostora (banera), i njihova cena zavisi od vidljivosti i veličine prilikom ulaska na sajt.

1.Naslovni ili baner na gornjoj margini (6.000 rsd na mesčnom nivou)

2.Baner na levoj i desnoj margini (5.000 rsd na mesečnom nivou)

3.Baner pri dnu ili na donjoj margini (2.500 rsd na mesečnom nivou)